top of page

Miten valitset lisäravinteesi?


Oletko koskaan miettinyt, minkä perusteella teet lisäravinnevalintasi?

Onko perusteluna valinnoillesi laatu, hinta, kotimaisuus vai nappaatko kenties kaupan hyllyltä satunnaisesti käteen osuvan purkin?

Oma valintani oli pitkään hintaan perustuva, mutta kiinnitin myös paljon huomiota ravintosisältöihin. En kuitenkaan ymmärtänyt koskaan kiinnittää huomiota lisäravinteiden muihin vaikutuksiin.

Kärsin pitkään iho-ongelmista, jotka alkoivat aivan yllättäen. Pikkuhiljaa iho meni entistä huonompaan kuntoon, enkä millään keksinyt syytä siihen. Kokeilin kaikkea mahdollista: otin kevyen aknekuurin, kokeilin maidotonta ruokavaliota, join runsaasti vettä, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Iho-ongelmat vaivasivat arkeani, sillä ahdistuin entistä huonompaan kuntoon menevästä ihosta ja jouduin käyttämään paljon aikaa ja meikkiä ihon peittämiseen. Ajoittain en kehdannut käyttää edes toppia salilla, sillä hartioiden iho oli erityisesti huonossa kunnossa. Olin jo siinä pisteessä, että seuraavaksi ottaisin vahvimman aknekuurin, joka todennäköisesti tehoaisi.

Pari kuukautta sitten vaihdoin senhetkisen lisäravinnemerkkini, jonka heraproteiinia olin käyttänyt, Leaderin tuotteisiin. Vähitellen iho rupesi menemään parempaan kuntoon, mutta en uskaltanut vielä innostua siitä, sillä odotin sen huononevan hetkenä minä hyvänsä. Näin ei kuitenkaan käynyt ja pikkuhiljaa kaikki näpyt hävisivät. Nyt iho on todella hyvässä kunnossa, eikä sen peittämiseen tarvitse käyttää julmetusti aikaa ja meikkiä niin kuin ennen. Olen todella iloinen ja tyytyväinen ihoni tämänhetkiseen hyvinvointiin!

Aluksi en edes tajunnut, että kyse voisi olla niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin heraproteiinimerkki tai maku, mutta muuta syytä en keksi. Lisäksi luettuani keskusteluja ja pari tutkimusta netistä sekä juteltuani muutaman muun henkilön kanssa, löytyi sama syy. Tajusin myös, että iho-ongelmani olivat alkaneet samaan aikaan, kun olin lisännyt treenin määrä ja sitä myötä myös palautusjuoman määrää päivittäisessä käytössä.

En väitä, että heraproteiinin vaihdos tekee aina ihmeitä iholle, mutta omalla kohdallani uskon tämän olleen syy ihoni parantumiseen ja hyvinvointiin. Palautusjuomassa käytän nykyään puoli annosta Leaderin hera+ mustikka-vadelma- vanilja -makua ja puoli annosta riisiproteiinia.

Mielestäni tärkeää on löytää itselle sopivat tuotteet ja koen, että Leader vastaa kaikin puolin tarpeitani: kotimainen, edullinen ja laadukas!

bottom of page